Over Actelligence

Actelligence is opgericht om financiŽle instellingen - banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en anderen - te helpen om zo snel mogelijk te voldoen aan een reeks nieuwe wettelijke eisen, die vanaf 2005 zijn geÔntroduceerd. Die regels zijn neergelegd in de International Accounting Standards (IAS), de International Financial Reporting Standards (IFRS) het nieuwe FinanciŽleToetsingskader (FTK) en Solvency II.
De nieuwe richtlijnen zijn zů ingrijpend, dat veel financiŽle instellingen grote moeite hebben om er tijdig aan te kunnen voldoen.

Oplossingen

Actelligence biedt een combinatie van consultancy, outsourcing en turn-key-oplossingen waarmee dit probleem volledig kan worden opgelost. Daarbij kunnen we bogen op de ervaring en expertise van onder meer actuariŽle consultants, softwarespecialisten en financieel deskundigen.

Snel resultaat

Actelligence kan de nieuwe, ingewikkelde regels op zeer korte termijn al toepasbaar maken voor verzekeraars, banken en pensioenfondsen. We zijn in staat om nu al standaardoplossingen te implementeren die direct 'up and running' zijn, en waarmee financiŽle instellingen meteen volledig aan de nieuwe regelgeving kunnen voldoen. We beschikken over de kennis, ervaring, tools ťn mankracht om uw organisatie kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden.