Mr. Paul H.T.M. de Keijzer

Mr. Paul H.T.M. de Keijzer, directeur en mede-eigenaar van Actelligence en van Advinsure, studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Nijmegen.

In 2000 nam hij afscheid als directeur van een softwarebedrijf, waar hij 12 jaar ervaring had opgedaan binnen de financiŽle dienstverleningssector, onder meer door het ontwikkelen van gespecialiseerde pensioensoftware voor accountants, intermediairs en verzekeraars.

Na die tijd vond hij een nieuwe uitdaging in het uitbreiden van Advinsure, deze organisatie levert flexibele personele en operationele oplossingen aan bedrijven in de financiŽle wereld met name op gebied van detachering. Advinsure werkt hierbij in opdracht van verzekeraars, pensioenfondsen, banken, detacheringbureaus, actuariŽle consultancy organisaties en softwareleveranciers.

p.de.keijzer@actelligence.nl

 

Drs. Geert R.D. Mattelť AAG

Drs. Geert R.D. Mattelť AAG, directeur en mede-eigenaar van Actelligence en Advinsure, studeerde wiskunde aan de Universiteit van Leiden en actuariŽle wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.

Vanaf 1994 werkzaam in de financiŽle dienstverlening, waarbinnen hij vele opdrachten heeft gedaan bij verzekeraars en pensioenfondsen op het gebied van embedded value en inrichten van projectie- en pensioenadministratiesystemen.

Sinds de oprichting in 1998 betrokken bij Advinsure, een netwerkorganisatie die inspeelt op de vraag van de markt om partijen die gespecialiseerd zijn in de financiŽle branche en verschillende disciplines (o.a. actuariaat, operations en ICT) op meerdere niveaus kunnen aanbieden ("1-loket" gedachte).

Lid van Actuarieel Genootschap en Lid van de Kring van pensioenspecialisten (KPS).

Redactielid van ďDe ActuarisĒ.

g.mattele@actelligence.nl